Dentalògic, Clínica Dental a Sant Cugat.

Benvinguts a Dentalògic, clínica dental a Sant Cugat. Concebem el nostre servei com una pràctica mèdica, però sobretot com un espai d’emocions, sensacions, estats d’ànim i percepcions. Un espai on t’escoltem, t’entenem i ens posem al teu lloc per aconsellar-te els tractaments que millor s’adaptin a les teves necessitats.

Dra. Emma Fortea

Primera visita al dentista

A Dentalògic volem fer fàcil i confortable la seva visita, com també que reconegui la boca com una part fonamental del seu cos, que mereix molta cura i dedicació. Pares i dentista acompanyem al nen perquè se senti ben acollit.

Com especialistes, entenem i tractem les pors. Expliquem i facilitem la nostra complicitat.

Ortodòncia

A Dentalògic estem especialitzats en nens i adults. Utilitzem aparells transparents, estètics, fixes i amovibles. En cas dels infants, fem un seguiment personalitzat del seu creixement esquelètic i de les dents, així podem tractar en el mínim de temps la totalitat dels problemes.

Ens guiem sobretot per la bona funcionalitat masticatòria, tenint molt present que el nostre somriure és la nostra millor carta de presentació.

Higiene oral: dents i genives

La correcta higiene oral és part essencial d’una vida saludable.

Amb uns bons consells de com raspallar-nos les dents i genives segur que ajudarà a conservar la nostra salud bucal, seguretat i autoestima.

Disposeu de més recomanacions a “Informació al pacient/Càries i genives malaltes”

Estètica i Cosmètica dental avançada

Les dents són la nostra carta de presentació.

Per això a Dentalògic disposem de tècniques per aconseguir dents més blanques, atractives, seductores i millor col·locades.

Això ajuda a augmentar l’autoestima, la seguretat, la joventut, elimina els complexos i dóna benestar.

Sabem com ajudar-te.

Implants dentals

El sistema All-on-four consiteix en col·locar implants i tota una dentadura immediata, en 24h. Està especialment indicat per a persones amb movilitat dental, complexes d’imatge, dolor  i inseguretat masticatòria. Amb l’All-on-four, es recupera la qualitat de vida al moment i sense dolor a la boca.

Consulti’ns si considera que és el seu cas. Estem per ajudar-li.