Cures després de la cirurgia o l’extracció dental

Inici /
Informació al pacient / Cures després de la cirurgia o l’extracció dental
Imprimir

Si avui, a Dentalògic, li hem fet una cirurgia intraoral o extracció dental li aconsellem que segueixi les següents instruccions:

1. És convenient que mossegui fort, de forma constant, la gasa que li hem posat durant 20 minuts mínim i després la llença.

2. Estigui en repòs tot el dia, li demanem que no faci activitats físiques fortes.

3. En cas de cirurgia intraoral, és convenient no estirar-se de seguida amb el cap horitzontal. Si és que ho vol fer, estigui una mica inclinat amb un parell de coixins.

4. En cas d’hemorràgia (sortida profusa de sang) consultar amb l’odontòleg/a. No confondre amb saliva amb tint rosat, que és normal.

5. Esperi a menjar fins que l’anestèsia hagi passat del tot (entre 2 a 4 hores). Si ho fa, pot mossegar-se la galta, llavi o la llengua i fer-li mal un cop passi l’anestèsia.

6. Els aliments hauran de ser freds (evitar els calents) i que no siguin trossos petits i durs, com per exemple les llavors del tomàquet, kiwi, arròs, etc.

7. No fumi en 24h.

8. Res d’esbandir-se avui la boca ni escopir. Cal esperar 24 hores post extracció per iniciar el tractament amb el col·lutori que li ha indicat l’especialista.

9. Per evitar qualsevol molèstia, li aconsellem que prengui algun calmant que vostè estigui acostumat a prendre o el que l’especialista li ha indicat.

10. Li aconsellem que es posi una bossa de pèsols congelats sobre la zona de la cara intervinguda durant 10 minuts cada hora durant el primer dia en cas de cirurgia intraoral.

11. La boca cal netejar-la d’acord amb les indicacions del professional. Eviti raspallar-se fort a la zona que hagi sigut intervinguda quirúrgicament.

Davant de qualsevol dubte truqui’ns amb absoluta confiança. No dubti a venir a Dentalògic, sense importar que no tingui cita agafada, ja que estarem encantats de solucionar-li qualsevol problema que es presenti.

 

Temes relacionats: Implants dentals, Funda o corona dental, Pont dental, Càries i genives malaltes, Ansietat, por i fòbia al dentista.