Implants dentals

Inici /
Especialitats / Implants dentals
Imprimir

Per què posar-me’ls

Perquè permet menjar molt millor, triturar i nodrir-nos correctament, somriure segurs, evitar complexos i gaudir de la màxima qualitat de vida conservant intactes les dents que puguin quedar a la boca.

Puc posar-me implants dentals?

Habitualment sí. L’implant dental és un cargol de titani pur, totalment compatible amb el nostre cos i que fa la funció d’arrel dental.

Hi ha uns requisits bàsics per poder-lo col·locar: quantitat i qualitat adients de l’os. Això es valora amb una ortopantomografia (RX). També s’ha de tenir en compte l’estat de salut general del pacient per assegurar-nos l’èxit del tractament.

Quina solució m’aporta?

1. Recuperar una dent o queixal que falta sense tocar les dents del costat. És un tractament conservador en persones que mantenen la majoria de les seves dents naturals.

2. En casos de persones desdentades o amb mobilitat dental avançada, es posen 4 implants i unes dents fixes immediates en 48h sense que hi hagi res de dolor i es recupera a l’instant la funció masticatòria, l’estètica i la seguretat personal (“All-on-four”).

3. Millora la subjecció de les pròtesis amovibles en pacients on la pròtesis ja cau i és mou incòmodament.

 

Què és l’ALL-ON-FOUR?

1. És la col·locació de tota una dentadura fixe sobre quatre implants. Tot en només 48 hores i sense dolor.
2. Està indicat per a persones desdentades o amb mobilitat dental avançada.
3. No hi ha dolor al mastegar des del moment que es col·loca la pròtesi.
4. S’obté la màxima estètica dental i facial.
5. Augmenta l’autoestima i elimina complexos.
6. Dóna plena seguretat al menjar i al relacionar-se socialment.
7. Es recupera la qualitat de vida a l’instant.

Estem per ajudar-lo. Consulti’ns i valorarem el seu cas.

 

Puc posar-me implants amb sedació conscient?

Sí. La sedació conscient és un tractament molt utilitzat a Dentalògic per a pacients amb ansietat o fòbia als tractaments dentals. Per a més informació: Ansietat, por i fòbia al dentista.

Què passa si no em poso impants dentals?

Que hi haurà un deteriorament funcional i facial. El fet que ens falti dents d’un costat fa que treballem per l’altre, agreujant i forçant l’articulació i provocant més alteracions a les peces dentals que rodegen l’espai on hauria d’anar l’implant (s’inclinen i sobresurten augmentant el risc de sensibilitat permanent a la dent).

Posposar el tractament implica més feina i costos més elevats en un futur. A mesura que passi el temps hi haurà menys possibilitats de posar els implants, ja que un dels requisits és tenir la quantitat d’os suficient.

Protocol de visites

1. Valoració del cas amb la radiografia.

2. Col·locació dels implants i en 48h la pròtesis dental fixe provisional.

3. Als 3-4 mesos col·locació de la pròtesis definitiva.

Qui posa els implants?