Carilles estètiques

Inici /
Especialitats / Carilles estètiques
Imprimir

Per què fer-les?

Perquè de forma immediata, en una sola visita, s’aconsegueixen dents més blanques, atractives i seductores. Queden millor col·locades i sense que ningú pugui apreciar que és un afegit. Augmenta l’autoestima, la seguretat, elimina els complexos, recupera la joventut i dóna benestar.

 

Puc fer-me carilles?

Sí. Convé una valoració pel professional, que observa i dissenya el somriure, analitza la composició facial i dental del pacient i assessora quina és la opció estètica més adient per a cada cas.

 

De què estan fetes?

N’hi ha que són de porcellana i d’altres que són d’esmalt artificial (una resina de composite amb nanopartícules de porcellana que li dóna propietats estètiques ideals i un acabat summament llis que li impedeix absorbir tincions al llarg del temps).

Com es fa una carilla?

Si són d’esmalt artificial, la dent no es llima i només cal polir-la d’impureses superficials per a la bona adhesió del material. És un tractament molt conservador, totalment indolor, fet en una sola visita i a la clínica.

Si són de porcellana, cal reduir 2mm la superfície dental perquè càpiga el gruix d’aquest material fet pel laboratori i que es pugui enganxar correctament.

Protocol de visites

1. Visita amb el professional i s’escull el color desitjat per a les dents.

2. Realització de les carilles. Quan són d’esmalt sintètic els resultats són immediats, en una sola visita. La carilla es fa directament sobre la dent del pacient, aproximadament 1 hora per dent. Si són de porcellana són 3 visites i mentrestant es porten unes carilles provisionals.

Abans i després

Qui fa les carilles dentals?